Van links naar rechts: Elizabeth, Emmanuel, Gabriel, Eleonore, koningin Mathilde, koning Filip en de voormalige minister en archeoloog Zahi Hawass.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Elizabeth, Emmanuel, Gabriel, Eleonore, koningin Mathilde, koning Filip en de voormalige minister en archeoloog Zahi Hawass. © BELGAIMAGE

IN BEELD. Het gezin van koning Filip beklimt de piramides van Gizeh

RoyaltyDe koninklijke familie - koning Filip, koningin Mathilde en hun vier kinderen - genoten tijdens de jaarwisseling van een vakantie in Egypte, en daar hoorde natuurlijk ook een bezoekje aan de piramides en de sfinx van Gizeh bij. De royals beklommen er gisteren de beroemde bouwwerken en poseerden gewillig voor foto’s, en de koning maakte ook zelf enkele beelden als aandenken. Omdat het morgen terug school is, is de koninklijke familie ondertussen wellicht terug in ons land. Het paleis doet zoals gebruikelijk geen mededelingen over de vakanties van de koning en zijn gezin.

4 reacties

  • jos robben

    5 jaar geleden
    vraag me af of de kluns van Laken zijn vakantie zelf betaald heeft in plaats van weer eens te parasiteren op kap van de werkende mens
  • censor

    5 jaar geleden
    Een beetje ons belastingsgeld gespendeerd om die zaak beetje te smeren...
  • Juliaan Van Reeth

    5 jaar geleden
    Opletten voor de vloek van Khufu (Cheops)!
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    Het beklimmen van de top van de piramide van Gizeh is toch ten strengste verboden? Waarschijnlijk enkele trapjes naar de ingang geklommen dus.