Activiteit in de Israëlische nederzetting Rehelim.
Volledig scherm
Activiteit in de Israëlische nederzetting Rehelim. © EPA

Joodse tieners bekogelen wagen met stenen in Israël: Palestijnse vrouw sterft

IsraëlIn Israël worden verschillende joodse tieners ervan verdacht dat ze de wagen van een Palestijnse vrouw bekogeld hebben met stenen. Het slachtoffer kwam daarbij om het leven. De verdachten zijn nu opgepakt, meldt de Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet.

4 reacties

  • Chris Heynderickx

    5 jaar geleden
    getraumatiseerd? kom zeg laat me niet lachen ,die zijn zo vol van haat dat het voor hen tijdsbedrijf is om Palestijnen het leven moeilijk te maken ,een vrouw dood steningen een heel gezin in een brand laten omkomen met een kind dat overleefd en getekend is voor heel zijn leven ,het word hoog tijd dat het zogenaamde israel aan banden word gelegd,draai de rollen om en heel de regio word plat gelegd door israel ,een echte schande is het ,
  • Landon Wilkinson

    5 jaar geleden
    Vreemd dat die niet als helden ontvangen worden in hun gemeenschap. In tegenstelling tot.
  • Jos Smets

    5 jaar geleden
    En dit moet natuurlijk kunnen. Het moest eens andersom zijn. Dan zou Israel weer eens wraak buiten proporties nemen. En waar is nu de US en internationale gemeenschap om dit zinloze geweld te veroordelen? Maar tegen Israel mag je natuurlijk niet reageren en enkel ja knikken.
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    israel blijft een fout. het had nooit een land mogen worden.na 2000 jaar terugkomen en dan de boel opeisen of er niks gebeurd is, dit gebeurt nergens.het zoveelste slachtoffer van die blunder.