Niet zo erg lang na Black Friday rollen de elektronicakoopjes wéér de deuren uit.
Volledig scherm
Niet zo erg lang na Black Friday rollen de elektronicakoopjes wéér de deuren uit. © AP

Zo vind je de beste elektronicakoopjes tijdens de solden

MultimediaDe januari-solden in de winkelstraten stoppen niet bij kleding en snuisterijen. Nog maar enkele weken na Black Friday knallen ook elektronicawinkels hun prijzen weer naar beneden. We zochten uit hoe je de beste koopjes vindt. 

7 reacties

  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    De beste solden is die brol laten staan. Je kan écht overleven zonder. De tijd doet de rest: binnen zes maand zijn er weer nieuwere modellen en zijn die fantastische dingen van zes maand ervoor nog 50 pct waard.
  • Maison Achille

    5 jaar geleden
    Electronica in Duitsland kopen. Net over de grens in Köln of Aachen. Dan doe je echte batjes. En kun je nog een uitstapje meepikken. Leuke steden.
  • Lloyd De Coster

    5 jaar geleden
    Als u eens op het internet kijkt vind u zo goedkopere spullen. En deze worden dan nog eens gratis geleverd! Online shoppen heeft betere voordelen.
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    De beste zaak die je kunt doen, is overbodige zaken NIET te kopen. Geen onnodige aankoopstress en ze gaan ook niet stuk en vooral, ze verouderen nooit.
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Waar is de tijd toen er nog merken als Technics waren ,onverwoestbare stereoketens niet die mini brolketens met wibra kwaliteit.