REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Donald Trump over shutdown die derde week is ingegaan: “Ik begrijp wat overheidspersoneel voelt dat rekeningen niet meer kan betalen”

BuitenlandAmerikaans president Donald Trump heeft gezegd dat hij begrijpt wat het federaal overheidspersoneel voelt dat al voor de derde week op rij geen loon krijgt door de shutdown. Zo’n 800.000 mensen zitten momenteel thuis of moeten werken zonder betaald te worden.

31 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Trump aanhangers geven de democraten de schuld dat ze het niet willen goedkeuren. En voor de Brexit geven ze de EU de schuld niet te luisteren naar de meerderheid. Dus ze willen democratie die democratie zegt brexit ok. Maar die democratie zegt ook geen geld voor een muur want de meerderheid is er tegen.
  • Dirk De Meyer

    5 jaar geleden
    Mocht ik tot die benadeelde mensen horen, ik zou al mijn rekeningen doorsturen naar het Witte Huis... Dat hij ze dan maar betaald....
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Het wordt stilaan gevaarlijk in Amerika. En de wereld wacht en lacht om zo'n domme eis van een president die zijn land terug "groot" wilde maken. Hij is daarvoor niet uit heet juiste hout gesneden. Arme Amerikaanse bevolking.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Zelfs als de Democraten zouden willen toegeven om de shutdown te beperken in tijd, kunnen ze dat niet meer. Trump gaat dan zo triomferen dat de gevolgen ervan niet te overzien zijn. Er moet een breekpunt komen. Zijn alle Republikeinen akkoord met dit stijf been ?
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Trump zal geen moment wakker liggen of die mensen tijdig hun loon krijgen. Het is voor hem doodnormaal om zijn rekeningen niet, of maar gedeeltelijk te betalen.