Reporters/RV - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Reporters/RV - Fotomontage HLN

Vader Meghan Markle ontdaan door kritiek op zijn dochter: "Dit verdient zij niet!”

RoyaltyThomas Markle (74) heeft het moeilijk met de vele kritiek die zijn dochter Meghan deze dagen in de Britse pers krijgt. De hertogin, die al maanden geen contact meer heeft met haar vader, is volgens Thomas helemaal niet zo moeilijk als ze wordt afgeschilderd. “Ze verdient het niet”, zei Thomas tegen The Sun. “Ik denk dat ze nog niet eens een derde doet van de dingen waarvan ze wordt beschuldigd.”

8 reacties

  • Severien De smedt

    5 jaar geleden
    Houd die idioot nu nooit op??? Heb echt medelijden met meghan heb zo maar een pa....
  • Jan Gielen

    5 jaar geleden
    Dit is toch heerlijk leesvoer van de tabloids en de weekbladen. Wat moet je anders doen als je bij de kapper of de afhaal-Chinees zit te wachten. Iedereen smult ervan en het is goed voor de oplage. Laat maar komen die onzin.
  • Veerle Bremiken

    5 jaar geleden
    Toffe pa! Ze mogen het verhaal nog zelf kiezen ook zeker? Hoe ge u eigen kind zo kunt belachelijk maken in ruil voor geld! Het vergif van de mensheid!
  • Wannes Vandevelde

    5 jaar geleden
    Hij had van in het begin z'n snavel moeten houden, dan was het zover niet gekomen. En nu zou hij haar willen helpen. Zulke pathologische narcisten stellen zichzelf nooit in vraag, maar vinden dat de anderen hen altijd onrecht aandoen. Zulke mensen kan/moet je nooit geloven. Verschil met haar moeder kan niet groter zijn, en die maakt wel deel uit van haar leven.
  • Sharon Vandewaetere

    5 jaar geleden
    Die vent staat toch graag in de belangstelling hé. De ene keer maakt hij haar zwart en nu is hij helemaal gedraaid met de wind. Attention seeker