Soufiane Eddyani
Volledig scherm
Soufiane Eddyani © Photo News

Antwerpse rapper Soufiane Eddyani reageert op heisa rond tienerpooier: “Iedereen verdient een tweede kans”

ShowbizzDe Antwerpse rapper Soufiane Eddyani (20) heeft gereageerd op de heisa die ontstond na het uitbrengen van zijn laatste nummer ‘Amigo’. Eddyani had het nummer opgedragen aan zijn vriend Bilal A., die in de cel zit voor verkrachting en kinderprostitutie. “Iedereen verdient een tweede kans”, zegt hij op zijn Instagramaccount.

70 reacties

  • Rachid Ben omar

    5 jaar geleden
    Mooi gezegd amigo
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Als iemand een tweede kans verdient dan zijn het de slachtoffers van die lozer. Maar zolang dat geval vrij rond loopt is de kans klein dat de slachtoffers echt een tweede kans krijgen. Dat rappertje is net zo ziek als het Belgisch gerecht.
  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    En ik vind dat er rechtvaardigheid moet komen en lang in de cel moet zitten voor zo een grote misdaad. Ik vind trouwens ook een persoon die omgaat met kinderen en lezingen geeft zich verantwoordelijk moet gedragen en dat doet hij niet daardoor krijg je nu de volle laag.
  • Jan Vannuffelen

    5 jaar geleden
    Voor mij was dat een ex vriend . Met zulk crapul ga ik niet om .
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    Zijn goede vriend kan ook gewoon gaan werken na het uitzitten van zijn straf. dat zou hij trouwens ook beter doen. Ik begrijp niet dat zo 'n ettertje zoveel mensen kan boeien maar zij zullen allicht van hetzelfde allooi zijn.