Het protest van de ‘gele hesjes’ verloopt zelden zonder geweld.
Volledig scherm
Het protest van de ‘gele hesjes’ verloopt zelden zonder geweld. © Photo News

Franse journalisten boycotten protest ‘gele hesjes’ en brengen één dag geen verslag uit

Nadat enkele journalisten afgelopen weekend nogmaals onder handen werden genomen door enkele agressieve ‘gele hesjes’ in Parijs en andere steden in Frankrijk, weigerden Franse journalisten vandaag over het thema te schrijven.

5 reacties

  • Benn Vandamme

    5 jaar geleden
    Vorige week hebben de gele hesjes deze zender zijn Facebook bestookt met duizenden reacties op hun posts. Allemaal omdat de zender halsstarrig maar één kant van het verhaal wil tonen. Weet dat ze hetzelfde hier plannen met de Vlaamse kranten als ze ook nog zo verder doen. Komt ervan als de kranten eenzijdig de kant van het geld kiezen. Want die vergeten wel dat ze zo tegen het volk uitkomen die wel in de meerderheid is.
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    George Haymann , ik begrijp die mensen wel . Kijk een meisje van 21 die in de intermarché werkt in Frankrijk , en dit meer dan 40 uur per week , verdient met moeite 1150 euro per maand , en daar moeten de belastingen dan nog af ... Een 13de en 14de maand kennen ze daar niet . Verlofdagen , met moeite 20 . Nee , ze verdienen echt weinig . Ga maar eens kijken hoe die mensen leven in de streek Puy de Dome , dat spreekt boekdelen !!
  • Lieve Burssens

    5 jaar geleden
    Ge moet maar eens in zo een blokkade zitten in Frankrijk, ik ben solidair maar moet eerlijk zeggen dat de marginaliteit enorm is. Trouwens, wie heeft de tijd om daar dag in dag uit te gaan staan? Doppers, allerlei steuntrekkers, leeggangers? Van die waarvan de uitkering nooit hoog genoeg is? Alkes ok als ze er maar niet moeten voor werken?
  • Sylke Buysse

    5 jaar geleden
    Geen verslag of het klassieke negatief "gekleurde verslag", dus ??? Deze "actie" maakt totaal geen verschil uit, de gele hesjes hebben de polcor pers niet nodig, zij hebben de steun van het gros van de social media - 1 van de redenen dat de Eurocratie die aan banden wil leggen.
  • Geert Bruyneel

    5 jaar geleden
    Het negeren van dit krapuul is waarschijnlijk de beste oplossing. Altijd maar klagen en rellenschoppen en staken, terwijl dat er geen enkele onder hen dat recht heeft vanwege te welstellend.