REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Zuur avondje voor Mignolet en scorende Origi: Wolverhampton en Dendoncker knikkeren Liverpool uit FA Cup

FA CupZuur avondje voor Simon Mignolet, Divock Origi en bij uitbreiding heel Liverpool. Onze twee landgenoten mochten voor het eerst sinds heel lang nog een keertje aan een wedstrijd met inzet beginnen, maar werden genadeloos uit de FA Cup geknikkerd door Leander Dendoncker, ook weer in de basis, en Wolverhampton. Origi scoorde knap, maar zijn goal bleek onvoldoende. Het werd 2-1.

9 reacties

  • John Klop

    5 jaar geleden
    Eerder een laffe stoot van Klopp een praktisch volledig B elftal opstellen uit schrik voor vermoeidheid van zijn goudhaantjes die absoluut de titel en de CL willen winnen! Zijn al uit de 2 bekers het valt niet op. Wacht maar het blijft niet duren, vorige week verloren in de PL en tegen Bayern gaan ze eruit in de CL.
  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Rudy Claes een voetbalkenner ?? Eerder een supporter
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Nog maar eens bewezen dat een keeper maar zo goed is als zijn verdedigers! Als ze zonder Van Dijk, Arnold en Robertson spelen dan zie je het wel! Mignolet kon weinig verweten worden, zijn verdedigers en Milner daarentegen....
  • Lucaz Keizer

    5 jaar geleden
    Wat kan er Mignolet hier eigenlijk verweten worden? Liverpool start met een veredeld B-elftal, mooi cadeau. Om Simon nu de schuld van de nederlaag toe te schuiven, getuigt van weinig voetbalkennis. Dit geeft enkel maar aan dat de criticasters gewoon de perfsoon Mignolet niet kunnen hebben. Flauw, flauw, flauw....
  • Hans Oxida

    5 jaar geleden
    Aan de negatievelingen hieronder. Waarom vitten op Mignolet? Heeft hij 1 fout gemaakt? Dacht het niet. Dat kappen op Belgische spelers is enkel bewijs van onkunde en zurigheid.