© Instagram

Model verloor honderd kilo en werd met de dood bedreigd

Het Amerikaanse plussize model Rosie Mercado was bijzonder populair maar besliste toch om een maagverkleining te ondergaan. Ze viel gigantisch af, maar kreeg niet meteen de reacties die ze had gehoopt. Haar inbox zat vol haatmails, en ze kreeg zelfs doodsbedreigingen.

elvh

Het plussize model besliste dat de maat vol was toen een stewardess tijdens een vlucht liet vallen dat ze te dik was voor één stoeltje en dat ze beter ook nog het zitje naast het hare had gereserveerd. De mama van drie ging daarna diëten, zes keer per week sporten en onderging een maagoperatie. Uiteindelijk verloor ze bijna honderd kilo. Blijkbaar niet naar de zin van heel wat van haar fans en volgers op sociale media.

"Ik kreeg plots bedreigingen en haatmails van mensen die zeiden dat ik me beter van een brug zou gooien", vertelt ze aan gossip-site TMZ. "De zogenaamde 'vetactivisten' vonden het niet kunnen dat ik op sociale media zo open pronkte met mijn nieuwe lichaam en met mijn maagverkleining. Een operatie, dat is makkelijk, volgens hen."

"Het gaat me zelfs helemaal niet om dat maatje 38. Ik ben veel meer dan een kledingmaat of wat lichaamsgewicht! Ik wilde me gezonder en fitter voelen en snakte naar een nieuwe levensstijl. Ik ben nog steeds de trotse Latina van vroeger die vooral wil inspireren. Maar als ik echt een verschil wil maken in de wereld, dan moet ik bij mezelf beginnen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

Workout ???? cardio arms and shoulders #vegasnights #fit #transform #curves #aussie #partners #teamwork @beastandabeauty @kirby.johnston ??

Een foto die is geplaatst door ROSIE | MERCADO (@rosiemercado) op

 

Thanks @healthyisthenewskinny I am excited to join the movement #tostopbodyshame #latina #naturalmodelsla #hns #success

Een foto die is geplaatst door ROSIE | MERCADO (@rosiemercado) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer