Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty

Vrouw die al 14 jaar in coma ligt, bevallen: topman verzorgingstehuis stapt op

BuitenlandDe topman van het private verzorgingstehuis in het Amerikaanse Phoenix waar een vrouw beviel terwijl ze al 14 jaar in een diepe coma lag, is gisteren opgestapt. Dat heeft het tehuis zelf laten weten. De vrouw werd verkracht en beviel eind vorig jaar van een gezonde jongen. De politie heeft een onderzoek geopend.

10 reacties

  • Ingrid Van caelenberghe

    5 jaar geleden
    Ze zullen via DNA er wel achterkomen wie de vader is, zou die vrouw nu uit de coma nog kunnen ontwaken? Arme baby,geen moeder en geen vader!
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Niemand van het personeel besteedde dus aandacht aan het feit dat de seksueel misbruikte vrouw een zwangere buik ontwikkelde? Niemand die haar verzorgde voelde bewegingen in haar buik? Volgens is het een publiek geheim dat verkrachting van machteloze vrouwen in die instelling schering en inslag is. Wie weet hoeveel "verplegers" misbruik maakten van de comateuze vrouw. Het personeel dekt zichzelf in door te zwijgen.
  • Hassan Zriouil

    5 jaar geleden
    Een mens is verschrikkelijk, wie doet zo iets ziekelijks
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    Ze zouden beter op zoek gaan naar de verkrachter.
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Wordt iemand in coma niet gewassen of zo? Dan zie je toch dat die zwanger moet zijn. En waarom stapt de topman op? Moeten ze niet via DNA onderwoek achterhalen wie de vader is van dat kind en die ontslag geven wegens dringende redenen en veroordelen door de rechtbank voor verkrachting van een hulpeloos slachtoffer?