Gewelddadige man wordt plassend tegen gevel van woning betrapt en geeft bewoner kopstoot

De politie en het Parket van Halle-Vilvoorde zijn op zoek naar agressieve wildplasser die mogelijk andere gewelddaden op zijn kerfstok heeft. Hij werd betrapt terwijl hij aan het urineren was tegen de woning van het slachtoffer. Toen hij daarover aangesproken werd, gaf hij de bewoner een kopstoot. Wie herkent deze man?

adm

Het voorval deed zich voor op zondag 9 september 2018 omstreeks 23.30. Toen kreeg een jongeman een kopstoot van een andere jongeman voor zijn woning in de Mechelsesteenweg in Sterrebeek. Het slachtoffer kwam net van de jaarlijkse avondmarkt van Sterrebeek.

Toen hij thuiskwam stonden 9 personen, waaronder drie kinderen, voor zijn woning. Een jongeman had geplast tegen de gevel van de woning van het slachtoffer. Toen hij daar een opmerking over maakte, werd de dader agressief en gaf hem een kopstoot op zijn neus.

Mogelijk kan de dader in verband gebracht worden met andere gewelddadige feiten. Om die reden zijn politie en parket op zoek naar de man. Hij lijkt tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij is tussen 1.75 en 1.80 m groot en normaal gebouwd. Hij heeft kort blond haar en had die avond een onverzorgd stoppelbaardje. Hij droeg een witte trui met zwarte strepen en een jeans.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen