AFP
Volledig scherm
© AFP

Pep Guardiola onthult zijn plannen met Vincent Kompany: "Hij is een van de beste verdedigers die ik ooit heb gezien"

Premier LeaguePep Guardiola bevestigt. Vincent Kompany’s rol bij Manchester City is nog niet uitgespeeld, zoals wij zaterdag schreven. De kampioen gaat binnenkort met zijn aanvoerder om de tafel om te praten over een contractverlenging, maar wel aan zijn voorwaarden. Kompany moet wellicht inleveren. Guardiola: “Hij is een van de beste verdedigers die ik ooit heb gezien.”

10 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Christiaan Goethals, Je mag alles over Pique en Ramos zeggen, maar hoeveel prijzen hebben zij wel niet gewonnen met hun club tov Kompany ?
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Hij is een wereldtopper geweest die nu al een tijd op de terugweg is. Is dit soms een schande misschien ? En diegenen die hem geen topper vonden hebben er waarschijnlijk geen of nog niet veel in actie gezien en geloof mij ik heb er zeer veel gezien hoor maar toch staat die in mijn top tien.
  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    T'is nen topper zo wie zo maar hij is nu geen 20 jaar meer en zal kalmpjes aan meer en meer foutjes moeten maken want die jonge gasten zullen hem soms iets te snel af zijn en de noodrem is dan de oplossing , maar ja t'is nog steeds ne goeie speler en ik hoop nog tot het volgende EK
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Volledig akkoord, Vincent is de beste, een niet zomaar schop-de-bal-weg voetballer, een speler met overleg, beter dan Ramos of Pique die het van hun vuile streken moeten hebben. Spijtig dat die Belgische voetbalkenners alles op zijn nek schuiven als er een medespeler in de fout gaat, dat is dan zonder brilletje, Rudy Claes.
  • Jurgen Meurs

    5 jaar geleden
    Ik voor zie voor Vincent een nog grotere trainerscarrière dan zijn voetballerscarrière. Een geboren leider.