Archiefbeeld van het viaduct van Vilvoorde.
Volledig scherm
Archiefbeeld van het viaduct van Vilvoorde. © belga

Veel fileleed in Brussel na ongevallen op binnen- en buitenring: meer dan een uur aanschuiven

De ochtendspits in Brussel is volledig in de soep gedraaid na een ongeval op de binnenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde en een ongeval op de buitenring bij het UZ Jette. Beide ongevallen zijn intussen afgehandeld, maar er zijn nog altijd fikse verliestijden omdat de opgebouwde files maar traag oplossen. Dat is vernomen van woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

14 reacties

  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Alles is zo stilaan aan het dichtslippen. Het bestaand wegennet is niet aangepast aan het steeds toenemend verkeer. De machteloze en onbekwame overheid denkt dat nu te moeten gaan oplossen met extra belastingen te heffen ipv. zeer zwaar te investeren in een hypermodern modern en betaalbaar openbaar vervoer.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Een ring die geen ring is. Belgie op zijn best. Nu nog wachten op de italiaanse toestanden dat de boel instort. Alle dagen rotzooi op dat stuk weg.
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    En intussen wordt ons GOEDKOOP openbaar vervoer links gelaten. Halveer de prijzen hiervan, als je dan toch de benzine zo duur maakt. Het is of of en niet en en. Bedankt groen en SP!
  • freddy cardoen

    5 jaar geleden
    Deze ring ligt tekort bij brussel een grote ring dwz via mechelen ,leuven ,waver, halle, ternat en zo terug naar mechelen zou een beter alternatief zijn.
  • Els P

    5 jaar geleden
    Het probleem zit heel vaak bij verstrooide chauffeurs. (bezig met hun carrière/sociale status op de smartphone). De chauffeurs die doen aan "paniek-remmen" mogen eens een cursus verkeersinzicht volgen.