Gelooft hij nog in de titel? Wat is zijn eerste indruk over de spelersgroep? Rutten laat na eerste trainingen zijn licht schijnen over situatie bij Anderlecht

AnderlechtKersvers Anderlecht-trainer Fred Rutten stond gisteren voor het eerst op het oefenveld bij Anderlecht tijdens de winterstage van de club in San Pedro del Pinatar. Om in te schatten welke spelers hij nodig heeft om de Belgische recordkampioen uit het sukkelstraatje te leiden, is het volgens de 56-jarige Nederlander nog te vroeg. Maar in een interview op de clubwebsite toont Rutten zich wel al ambitieus. Hij denkt zelfs nog aan de titel.

4 reacties

  • Jos Van nuffelen

    5 jaar geleden
    Inderdaad Senninha, veel zal afhangen van de eerste match op Gent, de verliezer van dit duel heeft het zitten vrees ik.
  • Pol Dhaenens

    5 jaar geleden
    Met deze groep wordt playoff 1 zelfs moeilijk haalbaar. Waar blijft de versterking? De concurrentie zit ondertussen al op kruissnelheid. Bij RSCA moeten ze één nog goede inkomende transfers doen en twee nog automatismen inoefenen. Dromen zijn bedrog Fredje! Genk, Brugge of ... Standard spelen voor de titel.
  • Senninha Goossens

    5 jaar geleden
    POI halen zou al een groot succes worden,want we moeten nog naar alle rechtstreekse concurrenten.Echte versterking vinden wordt ook een klus,want al wie nu genoemd wordt,zijn weer spelers uit de tribune of de lappenmand.
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Gewoon de CD die elke nieuwe trainer in de loop van een seizoen opzet: 'kampioen te worden' en niet 'play-off 1 halen' of 'ons redden'. Persconferentie belegd voor de hapjes en drankjes.