John Crombez
Volledig scherm
PREMIUM
John Crombez © Photonews

John Crombez is vertrouwenspersoon van slachtoffers van tienerpooiers: “De gasten hebben mij ook al bedreigd. Ze zouden mij in zee verdrinken”

“Men kan verontwaardigd zijn door een rapper – en terecht. Maar ik ben even verontwaardigd over het totale gebrek aan daadkracht: tienerprostitutie is een crisis die dringend aangepakt moet worden.” Dat zegt John Crombez, in het dagelijkse leven sp.a-voorzitter, maar daarnaast ook vertrouwenspersoon van meisjes die uit de handen van tienerpooiers willen ontsnappen.

6 reacties

  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Waarom hebben politiekers wel de macht om mensen in armoede te storten en niet om criminelen.te bestrijden.altijd bla bla maar geen daadkracht.die mannen komen er openlijk voor uit maar blijven toch rondlopen.
  • David Buytaert

    5 jaar geleden
    Ja het is gevaarlijk wereld en niemand durft in grijpen ook vzw durf niet in grijpen dat mijn vriendin vast ik noem de naam niet van die vzw
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Als ze dat soort niet terugsturen naar land van herkomst gaat het van kwaad naar erger ,gevangenis of werkstraffen zijn geen oplossing ,werken gaan die nooit terug enigste goede.
  • Peter Lejon

    5 jaar geleden
    Hier spreekt een fatsoenlijk mens
  • kris verbeek

    5 jaar geleden
    Wel, 90% van die tierpooiers zijn allochtoon, gooi ze buiten samen met hun familie. Problem solved. ( dat geldt natuurlijk uitsluitend voor allochtone tienerpooiers en hun familie) Ik ben helemaal geen racist, maar wanneer allochtonen de wet breken moeten ze even hard gestraft worden als de autochtonen. Autochtone tienerpooiers zouden 10 jaar effectief moeten krijgen, minstens..