repro ton wiggenraad
Volledig scherm
© repro ton wiggenraad

Zus Lies Lefever blikt één jaar na haar dood terug: “Het is waar wat ze zeggen: drank is de duivel”

ShowbizzOp 10 januari 2018 kwam de 37-jarige comédienne Lies Lefever dodelijk ten val in haar woning in Asse. Ze liet haar echtgenoot Joost en twee kinderen achter. Een jaar later blikt zus Ann Lefever in HUMO terug op het leven van haar gekwelde jongere zus, die met een alcoholverslaving kampte. 

13 reacties

  • Kurt Lannau

    5 jaar geleden
    Het vraagt moed, veel moed om dit te vertellen. Vele mensen zullen hierin een aanknopingspunt vinden voor hun eigen leven. Afkomst, identiteit, familie, handicap, alcohol,... Elk leven is uniek, maar we zijn wel met elkaar verbonden. Wat alcohol betreft, het is goedkoop én te algemeen aanvaard. Na meer dan 20 jaar alcoholcontroles aan lage waarden, blijft dat moeilijk.
  • Katrien Van Vosselen

    5 jaar geleden
    Liesje was een toffe madam ….
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Denk zo'n diepe wonden draag je voor de rest van je leven mee...en hoeveel kan een mensen blijven meeslepen in die rugzak...Niemand kan dat voor een ander bepalen...dus beter niet oordelen of veroordelen...
  • Gertjan Vanneste

    5 jaar geleden
    Gezien wat ze meegemaakt heeft als kind, is het niet onbegrijpelijk dat haar leven een tragische wending heeft genomen. Ik blijf voor deze dame onnoemelijk veel repect hebben. Niemand zou zoiets als kind mogen meemaken.
  • Vicky van Coillie

    5 jaar geleden
    Als ze haar handicap wat meer had aanvaard. Zielig om zo iets te zeggen als je zelf geen handicap hebt. Je kan nooit weten hoe zwaar dat op iemand weegt.