BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Francken "neemt akte" van voordracht Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove

binnenlandN-VA-Kamerlid Theo Francken wil nog niets kwijt over zijn plaats op de N-VA-lijst in mei, maar "heeft goed gerust en zit vol energie voor de verkiezingen". Over zijn gloednieuwe concurrent in Vlaams-Brabant, Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove, wil de N-VA'er niet veel kwijt. "Ik neem daar akte van. Zij zijn het Vlaams Belang, wij zijn de N-VA, en ik zal de realisaties van N-VA verdedigen op elke markt en in elke huiskamer."

3 reacties

  • Herbert Van Elsuwege

    5 jaar geleden
    Ik denk als Dries partijpolitiek rot vindt, dat hj bedoelt dat die er in eerste instantie is voor het welzijn van de partij en van haar samenstellers. En ik vind dat hij gelijk heeft. Alleen is het in dit land een gegeven waar je niet zo maar rond kunt. Dus zal hij, eventueel op weg naar iets anders en hopelijk beter eerst in die zure appel moeten bijten. En natuurlijk verstaan concurrentie en mainstreammedia dat, maar bashen is toch leuk niet?
  • Jan Peau

    5 jaar geleden
    Als Dries een hekel heeft aan partijpolitiek , aan welke soort politiek wil hij doen. Er blijven niet veel mogelijkheden over: dictatuur, monarchie ....
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    De verkiezingen zullen de waarheid brengen over het asielbeleid van Franken of Dries