© rr

Man (41) krijgt messteek in Borgerhout, verdachte geeft zich aan bij de politie

Bij een incident op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is donderdagmiddag een man in het been gestoken met een mes. Een verdachte gaf zich later aan bij de politie. De aanleiding voor de feiten is momenteel nog onduidelijk.

sare

De politie werd donderdagmiddag rond 15 uur opgeroepen omdat een 41-jarige man een messteek in zijn been had gekregen bij een schermutseling op het kruispunt van de Turnhoutsebaan met de Kroonstraat en de Helmstraat in Borgerhout. “De feiten speelden zich af op straat, na een korte discussie”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de politiezone Antwerpen. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht, hij verkeerde niet in levensgevaar.

De politie ging na de feiten op zoek naar een 35-jarige verdachte, die bood zich uiteindelijk even later zelf aan in het politiekantoor in de Handelstraat in Antwerpen-Noord. De man was op dat moment in het bezit van een mes en werd gearresteerd. Om duidelijkheid te krijgen over de exacte omstandigheden van het steekincident komt het labo van de gerechtelijke politie een sporenonderzoek doen op de plaats van de feiten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER