De drie broers Jeremy, Matthew en Benjamin, die door hun vader werden aangespoord om op vakantie met de 'locals' te gaan daten.
Volledig scherm
De drie broers Jeremy, Matthew en Benjamin, die door hun vader werden aangespoord om op vakantie met de 'locals' te gaan daten. © rv

Amerikaanse vader wil zonen aan een lief helpen en zet oproepje in krant op vakantiebestemming: “Wie wil met mijn zonen daten?”

Een vader die met zijn vrouw en drie volwassen zonen op vakantie kwam in Nieuw-Zeeland heeft met een verrassend oproepje in de nationale krant New Zealand Herald de harten van de natie gewonnen. In een oproepje riep hij ‘kiwi dochters’ op om met zijn zonen te daten. “We hopen dat we onze zonen aan leuke Nieuw-Zeelandse dochters kunnen voorstellen. In het ergste geval brengen we onze jongens in verlegenheid, maar eerlijk gezegd zien we daar de humor wel van in…”

9 reacties

  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    Tegenwoordig ben je maar abnormaal als je geen lief hebt terwijl er ook mensen zijn die gelukkig zijn zonder vriendin of vriend.. Maar dat kan de maatschappij niet aanvaarden.
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    ik denk dat dat een teken aan de wand is : het einde van uw genetische bijdrage aan de wereld
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    Ik begrijp niet hoe je als ouder je kinderen zo kan vernederen.
  • Gunter Leemans

    5 jaar geleden
    Ik zie hier het ludieke niet van in .. eerder hopeloos en zielig
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Prachtig gedaan van papa, ze hebben daardoor eenheerlijke, geen saaie vakantie gehad. Van zoiets ben ik heel happy.