Een screenshot uit de ondertussen verwijderde video.
Volledig scherm
Een screenshot uit de ondertussen verwijderde video. © rv

Molenbeekse imam riep op tot ‘verbranden van zionisten’, Liga tegen Antisemitisme reageert geschokt

Nu in Brussel het proces over de aanslag op het Joods Museum begint, is een video opgedoken van de Molenbeekse imam Mohamed Toujgani waarin die oproept “zionisten” te “verbranden”. Toujgani is vandaag de voorzitter van de Liga van Imams van België. Dat schrijven La Dernière Heure en de Brusselse nieuwssite Bruzz. Toujgani heeft ondertussen zijn excuses aangeboden.

22 reacties

  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Voila dat komt ervan!!!! En dan nadien zeggen "sorry", komaan zeg!!!! En zo iemand heeft volgelingen, en dat is dan het hoofd van de Belgische liga van de imans!!!!! Excuses niet aanvaard!!!
  • Chris Vandeneede

    5 jaar geleden
    Je kan hier zeggen wat je wil maar niemand doet er iets aan. Organiseer een feestje in Molenbeek en alles is opgelost zeggen ze dan. Ik schaam me om Belg te zijn, ik kan niet fier zijn op mijn land. Ik denk dat veel mensen zich zo voelen.
  • ANTONIO POL

    5 jaar geleden
    Zijn excuses zijn geen letter waard.
  • Jeroen Deschrijver

    5 jaar geleden
    En zo'n crapuul mag hier vrij rondlopen en zijn vergif spuien? Graag per direct het land uit. Indien van toepassing Belgische nationaliteit afnemen en persona non grata op Belgisch grondgebied. Maak er eindelijk eens werk van. We zijn al lang genoeg verdraagzaam geweest.
  • andré joye

    5 jaar geleden
    Oppakken,inpakken en aangetekend versturen;hoe verder ,hoe liever!