© FrMi

© FrMi

© FrMi

© FrMi

© FrMi

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Officiële opening van nieuwe buitenschoolse kinderopvang

Vanaf 16 augustus kunnen de Heerse kinderen terecht in de nieuwe buitenschoolse kinderopvang ‘Het Hemeltje’ aan de Paardskerkhofstraat. Nu zaterdag wordt de nieuwbouw officieel geopend.

Frank Missotten

In Het Hemeltje kunnen tot 76 kinderen naar hartenlust ravotten in een moderne opvang op hun maat. De nieuwbouw heeft twee niveaus, zodat de kinderopvang in twee leeftijdsgroepen, met grote en kleine kinderen, kan ingedeeld worden. “Elke verdieping heeft een keuken, een eet- en knutselruimte en snoezel- en tv-ruimte om even op adem te komen”, vertelt Sonja Doomen van de dienst Sociale Zaken. “De grote kinderen beschikken boven ook over een ruimte om huiswerk te maken, er staat zelfs een ballenbad en een klimrek. De kleintjes worden veiligheidshalve op het gelijkvloers gehouden. Hier is ook een slaapruimte voorzien en voldoende kantoorruimte. De speelomgeving buiten is 500 m² groot, op het grasveld komen nog verschillende speeltuigen.”

Deze zaterdag, vlak voor de Week van de buitenschoolse opvang, nodigt het college van burgemeester en schepenen de inwoners uit op de openingsreceptie. Ouders en geïnteresseerden kunnen van 14 uur tot 16 uur een kijkje komen nemen in de nieuwbouw.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer