Pieter Aspe en zijn nieuwe echtgenote Tamara.
Volledig scherm
Pieter Aspe en zijn nieuwe echtgenote Tamara. © Kristof Ghyselinck

Pieter Aspe getrouwd met vriendin Tamara: “Ik wist meteen: zij is het!”

ShowbizzAuteur Pieter Aspe (65) is getrouwd met zijn 14 jaar jongere vriendin, Tamara. Dat nieuws deelde hij op Facebook. Het huwelijk vond plaats op 6 december 2018, amper twee maanden na hun eerste kennismaking. Op zijn pagina regent het gelukswensen voor het nieuwe echtpaar.

7 reacties

  • Monique Verkuringen

    5 jaar geleden
    Proficiat . genieten maar
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Ik herinner me Aspe nog in zak en as, een verslagen man. Dood van verdriet. En nu weer gelukkig; dit toont de veerkracht en oer sterkte van een mens. Dat zelfs in de diepste wanhoop iets moois kan bloeien, als we maar geduld hebben, geloof en een tikje geluk. Veel geluk in de liefde en in jullie samenzijn.Het is van harte gegund...
  • andré joye

    5 jaar geleden
    We gaan daar een duveltje op drinken! Proficiat!
  • Joske Vermeulen

    5 jaar geleden
    Het mag ook eens geluk zijn in het nieuws en geen opgepepte boel zoals al teveel ! Veel liefde aan beiden !
  • Heimo Davidts

    5 jaar geleden
    Proficiat. Zolang je maar gelukkig bent. Laat anderen maar zagen.
  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.