© md

Wout van Aert strijkt in Kruibeke plooien glad na polemiek over startgeld: “Case closed”

Wout van Aert verkende woensdag niet en dus kwam hij zaterdag langs in Kruibeke om een glimp van het BK-parcours te zien. Meteen werden ook de plooien gladgestreken na een polemiek over zijn startgeld.

VIDEO. Wout van Aert verkent onverwacht BK-omloop: “Ideaal voor een kampioenschap”

Wout van Aert maakte zich afgelopen zondag kwaad op Sporza omwille van een artikel op de website en het startgeld dat hij, naar verluidt, zou gekregen hebben in La Méziere. #Niveaunihil twitterde hij. Die plooien zijn intussen gladgestreken gaf hij nog mee op Twitter na zijn verkenning.

“Ook bezoek gekregen van Chris Picavet, die zich namens Sporza kwam excuseren voor hun berichtgeving. Excuses aanvaard en case closed wat mij betreft.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van Aert wil nu vooral focussen op zondag. “Ik ben er klaar voor”, eindigde hij, “in de week voor het BK is er altijd wel wat aan de hand, maar de focus is goed en ik start met veel goesting en de ambitie om een vierde driekleur te veroveren.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer