BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Herbeleef dag acht van de winterstages, met Kara die de Anderlecht-fans geruststelt en verschillende ploegen die al huiswaarts keren

Belgisch voetbalJanuari, dus trekken onze Belgische eersteklassers weer massaal op winterstage. Wie maakt indruk op training? Worden de oefenduels winnend afgesloten? En welke nieuwkomers sluiten aan bij de groep? Mis dankzij de aanwezigheid van onze watchers op de stageplekken geen moment van alle actie. In deze liveblog ontdekt u de beste foto’s, video’s en weetjes!

7 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Kara bankzitter bij Nantes en buiten gegooid voor zijn smerig gedrag tegen de coach ! En Anderlecht trekt zo iemand terug zielig ! Nantes is blij dat ze van die pipo af zijn !
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Het lijkt wel of zij een wereldwonder hebben binnen gehaald ...hoe lang zal het duren eer de fans hem uit uitfluiten.? Amper een paar weken?
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Ze pakken Kara binnen en Bornauw zal kunnen schuiven! Bij Nantes zijn ze blij dat ze er vanaf zijn! Is trouwens niet fit met zijn knie waarvoor hij werd afgekeurd!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Rutten ...20 jaar bij Anderlecht wat een uitspraak ... Ik geef hem 6 maanden met die prutsploeg ...! Ze gaan blij mogen zijn als ze de play-offs halen ...
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    hahaha hij zal het eens gaan zeggen ze in een filmpje!!!! Hij was zelf véél te plat in de verdediging en wil nu de fans sussen!!! Ongelooflijk.Maar man kalk de lijnen das de enige job die je aankan.