Slachtoffer Roger B.
Volledig scherm
Slachtoffer Roger B. © VTM Nieuws, rv

Parket bevestigt: Nederlandse trucker (56) die geel hesje doodreed opgepakt nabij Tilburg

De trucker die vrijdag een ‘geel hesje’ heeft doodgereden in Wezet is opgepakt nabij Tilburg, net over de grens. Dat bevestigt het parket van Luik. Volgens Nederlandse media gaat het om een 56-jarige man uit Dongen (Noord-Brabant). Het parket gaat ook niet meer uit van een ongeval, maar van “opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg”. Volgens één getuige zou de trucker het slachtoffer voor de aanrijding hebben gezien, en toch zijn doorgereden. 

22 reacties

  • Fred Fourgon

    5 jaar geleden
    Als er zoiets gebeurt is het het allemaal niet waard geweest. Ik veroordeel géén van beide partijen, ken de ware feiten niet, maar wat een feit is is dat het verkeer "tegenhouden" op een snelweg levensgevaarlijk is, zelfs voor ordediensten en wegenwerkers. In elk geval veel sterkte voor de nabestaanden en familieleden van de omgekomen Roger.
  • Beatrix Klein

    5 jaar geleden
    Wat erg voor die vrachtwagenchauffeur.
  • Jentl Snauwaert

    5 jaar geleden
    Het is zijn eigen fout dat hij daar midden op de weg gaat staan. Die man kan er ook niets aan doen dat er plots iemand voor zijn vrachtwagen springt.
  • Lieven Luyten

    5 jaar geleden
    De eerste verantwoordelijke is dat gele hesje zelf! De tweede de overheid die deze leeghangers en ambrasmakers hun gang laten gaan.
  • Norbert Corten

    5 jaar geleden
    Volgens mij gaat de overheid hier zwaar in de fout door toe te laten dat individuele burgers zomaar een snelweg kunnen blokkeren,als zij de wet hadden toegepast dan had dit niet kunnen gebeuren. Langs de andere kant indien die vrachtwagen chauffeur die persoon opzettelijk heeft aangereden, is dit een moordaanslag.