Donald Trump en Vladimir Poetin in juli 2018.
Volledig scherm
Donald Trump en Vladimir Poetin in juli 2018. © AFP

Trump hield details over ontmoeting met Poetin verborgen voor eigen kabinetsleden

Om te vermijden dat informatie over zijn persoonlijke ontmoeting met Vladimir Poetin naar buiten zou komen, nam de Amerikaanse president Donald Trump minstens één keer de notities van zijn eigen tolk in beslag en verbood hij de tolk om de inhoud van het gesprek te bespreken met andere leden van de Trump-administratie. Dat meldt The Washington Post op gezag van diplomatieke bronnen.

5 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Marc Spandel, u bent een grapjas. Trump en Putin die zonder pottekijkers willen praten ? Lijkt me bijzonder onwaarschijnlijk dat het over 'koetjes en kalfjes', 'onderlinge grapjes', ... zou gaan.
  • rudy liessens

    5 jaar geleden
    Ik ben er zeker van dat er nog dingen zijn die hij verborgen houdt
  • Marc Spandel

    5 jaar geleden
    Ik zou ook niet willen dat de inhoud van gesprekjes over 'koetjes en kalfjes', 'onderlinge grapjes', 'persoonlijke probleempjes' enz. verplicht aan curieuzeneuzen en pers moeten vermeld worden. Alhoewel ik den Trump en Poetin ook 'gene normale' vind, hebben die mensen óók rechten op een beetje privacy hé.
  • Frans Erna

    5 jaar geleden
    Groot gelijk.Hij kan niemand van die linkse rakkers in zijn kabinet vertrouwen.
  • Jan Gielen

    5 jaar geleden
    Trump heeft nog altijd niet in de gaten dat hij geen zakenman meer is maar president, en ook nog van een democratisch land