BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Toon Aerts in tranen na eerste Belgische titel en prangend duel met Van Aert: “Dit had ik écht niet verwacht”

VeldrijdenToon Aerts heeft in de Polders van Kruibeke zijn eerste Belgische titel gepakt. De 25-jarige renner van Telenet Fidea Lions boekte de grootste triomf van zijn loopbaan na een prangend duel met wereldkampioen Wout van Aert, die lange tijd op weg leek naar de titel. Na de aankomst hield Aerts het niet droog. “Ik ben enorm fier op mezelf”, klonk het voor de microfoon van Sporza.

8 reacties

  • Ludo Hermans

    5 jaar geleden
    Ik heb liever dat een Belg als Toon Aerts het BK veldrijden in België wint! Bij Miss België-verkiezing zag ik vooraf een foto van de vijf topfavorieten, waarvan slechts één Belgische!!! Lees Belg wordt president van Amerika!
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Amai lang geleden dat het nog zo een spannend BK was,niet goed voor mijne bloeddruk maar wel genoten,dikke proficiat champ.
  • Iris de Saeger

    5 jaar geleden
    En of het verdiend is !! Het was een top wedstrijd om te volgen met een topper als uiteindelijke winnaar. Mijn hart sloeg bijna over bij ronde 5 ... erop en erover ... was het niet te vroeg ? Zou Toon kunnen standhouden ? ... Yes he can !!! Proficiat Toon
  • K Wiebus

    5 jaar geleden
    Een crosser naar mijn hart! Bedankt Toon voor het mooie spektakel. Heb er van genoten en toch ook traantje laten lopen. Dik verdiend kerel!!!
  • Kathleen Vancutsem

    5 jaar geleden
    Zo trots op onze dorpsgenoot! Kei hard verdiend en van harte gefeliciteerd!!