Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Dolle taferelen bij thuiskomst Toon Aerts: “ ’k Heb den Toon zien crossen in de wei!”

VeldrijdenToon Aerts is de nieuwe Belgische kampioen veldrijden en dat gaat uiteraard gepaard met een feestje in thuisbasis Rijkevorsel. HLN was er bij en legde dolle taferelen op de gevoelige plaat vast. VTM-journalist Merijn Casteleyn sprak hem nog even voor zijn vertrek uit Kruibeke. “Ik ga zeker mee feesten met de supporters. Om hen te bedanken en om nog even te genieten van vandaag.”

30 reacties

  • Peter Neefs

    5 jaar geleden
    Toon was zondag "buitenaerts" goed
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Voor de Van Aert supporters , bij elke wedstrijd heeft de beste gewonnen !! Alleen , Wout kan enkel nog kermiskoersen en koersen in Frankrijk met tweederangsrenners gaan winnen . Dat is de realiteit !! Drie crosjes gewonnen , een blaam voor een WK trui drager . Maar verleden jaar had Mathieu al moeten winnen , dat Wout toen won , was niet zuiver .... Aerts gaat een topper worden , beter dan Wout !!! Wout wordt een helper op de weg , en daar zal het dan bij blijven .
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Hoop dat volgend seizoen,alle buitenlandse crossers de Belgische wedstrijden mijden,dan is het ieder weekend spannend.maar dan kom ik niet meer kijken
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Eindelijk winst voor een Belg,maar toch weer van de berichten dat het leuker is zonder MvdP.nou geniet nog maar zondag wint van Aert en dan doet gelukkig Mathieu weer mee,zien we weer de echte top.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Eindelijk nog eens een leuke en spannende cross. Veel beter zonder VDP