Slachtoffer Roger B.
Volledig scherm
Slachtoffer Roger B. © Facebook

Ooggetuige over doodgereden man (49) in geel hesje: “Dit was géén ongeluk”

De 49-jarige man die vrijdagavond werd doodgereden door een Nederlandse vrachtwagenchauffeur, sloeg vlak voor de aanrijding met een sleutel op de ruit van de truck. Dat blijkt uit voorlopig onderzoek van de autoriteiten. De demonstrant gleed daarna onder de vrachtwagen en overleed ter plaatse. 

35 reacties

  • Eva De beleyr

    5 jaar geleden
    ik zou ook doorrijden al is het uit schrik, als ze met een sleutel op je raam kloppen!
  • Philippe Deckers

    5 jaar geleden
    Dat zal de rechter wel beslissen en niet de media.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Dit ongeval was niet gebeurd als mijnheer Geel Hesje zich niet voor die vrachtwagen had geworpen. Dat de vrachtwagenchauffeur niet is gestopt, is een inschattingsfout die mijnheer Geel Hesje met zijn leven moet bekopen. Verschrikkelijk, maar om hel cru te zeggen: dood door eigen schuld.
  • Joris Janssens

    5 jaar geleden
    Dus de trucker werd aangevallen. Is al een totaal andere situatie. Wet aan jouw zijde of niet, 80 kilo tegen enkele tonnen. Dat ga je verliezen. Hoe dom kan je zijn.
  • Tom De Vroe

    5 jaar geleden
    De grootste verantwoordelijken hier zijn de overheidsinstanties, ze hadden die blokkade direct moeten laten verwijderen in plaats van er op staan te kijken. Net zoals bij de blokkade op de parking van de E25 in Sprimont. Daar worden chauffeurs terecht gewezen door de politie wanneer ze de paletten willen verwijderen van de openbare weg. Omgekeerde wereld!