ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse trucker die verdacht wordt van fatale aanrijding geel hesje “heeft contact met politie”

De Nederlandse trucker die ervan verdacht wordt een geel hesje te hebben doodgereden in het Luikse Wezet “heeft contact gehad met de politie”. Dat zegt zijn vader aan de lokale nieuwssite 1Limburg. Eerder werd gemeld dat de man was opgepakt, maar die informatie klopt niet. Een andere trucker die gisteren als verdachte was opgepakt, is weer vrijgelaten, nadat duidelijk werd dat de politie zich had vergist.

24 reacties

  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Dus als ik het goed begrijp hebben de actievoerders de nummerplaat van de trucker doorgegeven, maar deze informatie werd genegeerd.....en hebben een onschuldig man opgepakt.....veel sterkte aan familie van slachtoffer, en ook veel sterkte aan de onschuldige trucker
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Zou nog weleens een onverwachte én onverkwikkelijke rechtszaak kunnen worden: een getuige zou enerzijds duidelijk wél gezien hebben dat de chauffeur het slachtoffer "recht in de ogen keek en hem dan opzettelijk omver reed", maar anderzijds klopte de genoteerde nummerplaat van geen kanten blijkbaar...Sterkte aan de nabestaanden.
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Verschrikkelijk voor de opgepakte persoon. Een "sorry" is niet voldoende. Wie weet hoe men hem behandeld heeft, verwerk dit maar ! Mensen moeten niet aangereden worden natuurlijk, maar de gele hesjes gaan erg ver. Ze creëren gevaarlijke verkeerssituaties en gedragen zich agressief. Actie voeren en uiteindelijk niets dan verlies, tot mensenlevens toe.
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    En dat noemt men een goede werking van de politie, echte klungelaars. Heel erg voor die onschuldige man, hopelijk hebben ze beleefd en respectvol hun excuus aangeboden.
  • Pieter Verhulst

    5 jaar geleden
    Dat hij maar een grote schadevergoeding eist. Een miljoen of 5. Ze zullen dan wel leren om te snel te veroordelen.