© Brandweer Antwerpen

Auto belandt op de zij bij ongeval: twee gewonden

Bij een ongeval in Wilrijk is zondag een man lichtgewond geraakt. Een bestuurder wilde een straat inrijden, ondanks aankomend verkeer vanuit de andere richting. De man (37) dacht dat hij nog tijd genoeg had om de weg te kruisen, maar bij het dwarsen werd hij in de flank aangereden door een aankomende wagen. Zijn auto belandde op de zij. Door het ongeval raakte de man lichtgewond, de bestuurder (40) van het andere voertuig raakte ook gewond en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis.

jtp

De man (37) van het ene voertuig wilde vanop de R11 de Jules Moretuslei links inslaan. Hij zag in de verte een auto aankomen, maar schatte in dat hij nog tijd genoeg had om in te slaan. Bij het dwarsen van de weg werd hij echter in de flank aangereden door die tweede wagen.

De auto van de man belandde door het ongeval op de zij. Hij raakte zelf lichtgewond maar had geen onmiddellijke verzorging nodig. Hij legde wel een positieve ademtest af. De bestuurder (40) van de andere wagen raakte gewond en werd zonder levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De betrokken voertuigen werden getakeld en de brandweer zorgde ervoor dat de weg opnieuw werd schoongemaakt.

© Brandweer Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER