N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever. © BELGA

Politicoloog Sinardet ziet in beslissing De Wever "beetje kiezersbedrog naar Antwerpse kiezer"

Dat N-VA-voorzitter Bart De Wever zichzelf naar voren schuift als kandidaat-minister-president, komt voor de Antwerpse professor politicologie Dave Sinardet (VUB) enigszins als een verrassing. Vooral omdat De Wever had aangegeven dat hij zes jaar burgemeester van Antwerpen zou blijven. "Naar de Antwerpse kiezer is dit toch een vorm van kiezersbedrog", aldus Sinardet.

35 reacties

  • Andté Herbots

    5 jaar geleden
    Sinardet zijn politieke voorkeur kennende het verbaast mij niet dat hij weer eens voor de zoveelste keer negatieve kritiek op NVA geeft.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Eigenlijk heeft niet Bart De Wever gekozen voor deze fantastische zet, zijn afbrekers hebben het voor hem gedaan. Door hun niet aflatende kritiek op zijn politiek heeft hij nu hun laatste greintje hoop weggenomen.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Zoiets mogen alleen Tobback en De Haan en al de trado burgemeesters als iemand van NVA dat doe is het kiezersbedrog.De jaloersheid druipt van hun gezicht weer in volle snelheid gepakt loezers.Marrakesh gaat de trado's hun ondergang zijn of denken die verkopers van Vlaanderen dat we dat na 5 maanden vergeten zijn droom verder Beke Trutten Almaci en Crombez.
  • Mario Van der Linden

    5 jaar geleden
    Kiezersbedrog ten top ! Hopelijk pikzwarte zondag op 26 mei
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Voor iedereen die geen lange termijn geheugen heeft korter dan 10 minuten. Dirupo was burgemeester van Bergen en Premier van Belgie .