De Wever: “Francken zal federale lijst in Vlaams-Brabant trekken”

binnenlandN-VA-voorzitter Bart De Wever gaf vanavond bij VTM NIEUWS toelichting over zijn ambitie om zelf Vlaams minister-president te worden en over de rol van Theo Francken voor de komende verkiezingen. “Ik kan u zeggen dat Theo de federale lijst in Vlaams Brabant zal trekken”, klonk het. Hij zal het daar moeten opnemen tegen onder andere Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove.

46 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Als NVA echt confederalisme wil had men dat op de politieke agenda moeten zetten. Nu gaat men met die beloftes naar de kiezer en na de verkiezingen zeggen ze dat verdere staatshervorming niet mogelijk is omdat de ANDEREN er niet willen over praten. Bovendien, wie wil er nu wonen in een neo liberaal rechts Vlaanderen?
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Van al de jaren dat ik de politiek volg is BDW de enige die op voorhand zijn kaarten op tafel legt naar de kiezer toe. Alle andere partijen zijn maar alleen bezig met de burgers zand in de ogen te strooien om er zich daarna niets meer van aan te trekken!
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    NVA is als enige duidelijk, mèt confederatie, wat ze willen voor Vlaanderen en het land. Nooit zal CD&V met Arco en Groen met kiezersbedrog in “A” dat aandurven. OVLD werken, eens in de regering, wel mee.
  • Werner Van den brouck

    5 jaar geleden
    Na het kiezersbedrog in Antwerpen zou ik willen zien wie die partij blijft steunen ..
  • marc castermans

    5 jaar geleden
    Fantastische strategische zet van BDW.