AP
Volledig scherm
© AP

US Open-kampioene naar tweede ronde, ook Serena verliest geen tijd Djokovic simpel voorbij qualifier - Halep heeft drie sets nodig

0 reacties

  1. Meeste energieoverstappen in anderhalf jaar door lage prijzen: waarom een switch ook voor jou nu de moeite kan zijn
    Mijnenergie

    Meeste energie­over­stap­pen in anderhalf jaar door lage prijzen: waarom een switch ook voor jou nu de moeite kan zijn

    De sterke daling van de energieprijzen brengt een haast ongezien aantal leverancierswissels teweeg, zo blijkt uit data van Mijnenergie.be. Meer dan 15.000 gezinnen stapten deze maand via de vergelijkingssite al over naar een goedkoper energiecontract. Aangezien de prijzen op de energiebeurzen de voorbije weken stegen, komt er na Pasen mogelijk een einde aan de dalende prijscurve.
  2. AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op historische grandslamtitel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”
    Play
    Australian Open
    9

    AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op histori­sche grandslam­ti­tel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”

    Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoached werd door zijn vader vanuit de tribunes. Medvedev (ATP 2) versus een Nadal op recordjacht: zelden moet een finale van een grandslam een zo uitgesproken favoriet bij de tennisfans kennen. De schurk (25) tegen de tien jaar oudere held, zondag om 9u30 Belgische tijd. Lees hier alles over de halve finale tussen Medvedev en Tsitsipas.