Sofia stierf ‘s nachts in de vrieskou.
Volledig scherm
Sofia stierf ‘s nachts in de vrieskou. © Twitter

Meisje (2) ‘s nachts doodgevroren in tuin bij temperatuur van -8 graden

BuitenlandVreselijke tragedie in Newport (New Hampshire): een tweejarig meisje is ‘s nachts doodgevroren in de tuin voor haar huis bij een temperatuur van -8 graden. Sofia was op eigen houtje naar buiten geslopen, maar slaagde er nadien niet meer in om terug te keren. De politie heeft kwaad opzet uitgesloten.

23 reacties

  • Fred Brandon

    5 jaar geleden
    Jos zo moet je niet praten de buren heben het ook al moeilijk genoeg dat ze het niet gedaan hebben . niet als de ouders van het meisje . maar toch en nu moeten ze met jou worden verder leven dat verdienen ze niet . Ik en mijn vrouw vader en moeder van zelf een dochter wensen de ouders en eventueel andere nabestaande sterkte met het verdriet van dit grote verdriet .
  • Barbara De Cordier

    5 jaar geleden
    Sonja Carre: er staat toch duidelijk in dat de sloten nog moesten vervangen worden en dat de deuren gemakkelijk open gingen? Bij onze kinderen deden wij de klinken naar boven omdat we dachten dat ze zo de deuren niet zouden open krijgen, maar eens ze het door hadden, kregen ze élke deur open. Kinderen niet onderschatten! Is gewoon een jammerlijk ongeval. RIP kleine meid.
  • Kathleen Calberson

    5 jaar geleden
    Het is erg voor de familie maar veel sterkte gewenst.
  • Sonja Carre

    5 jaar geleden
    Als je een klein kind in huis hebt sluit je toch je deuren af en al zeker 's nachts. Zo tragisch wat er nu gebeurd is, had voorkomen kunnen worden.
  • marie-claire de bosscher

    5 jaar geleden
    hoe erg is dit.... vreselijk