© bfs, rr

Directielid transportbedrijf Van Moer overleden na ongeval met trein

Dennie Lockefeer, één van de sterkhouders van het bekende logistiek bedrijf Van Moer is afgelopen weekend overleden. Het directielid van Van Moer lag een maand in coma na een ernstig verkeersongeval in de Antwerpse haven in december. Lockefeer laat een echtgenote en drie dochtertjes achter.

jtp, dvd

Lockefeer verliet op 5 december het bedrijf na een late vergadering. Hij reed op de Hazopweg in Kallo in op een traag rijdende goederentrein die net de bedrijfsterminal aan het Vrasenedok had verlaten. Hij zat gekneld en moest de brandweer worden bevrijd. Lockefeer belandde in een coma, waaruit hij helaas niet meer ontwaakte.

De groep Van Moer opende een online rouwregister. “Op die manier kan iedereen, ongeacht de professionele achtergrond, zijn steunbetuiging kwijt”, zegt HR-directeur Yves Hebb bij Van Moer aan de gespecialiseerde website Flows. “De site is zowel in het Nederlands als het Engels omdat ook uit het internationale netwerk veel medeleven komt.” De begrafenis vindt zaterdag om 10.30 uur plaats in Nieuw Namen, net over de grens.

© bfs

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER