Onze vrouw interviewde de Queen-bandleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze vrouw interviewde de Queen-bandleden. © HLN

Exclusief interview met Brian May en Roger Taylor van Queen: “Freddie homo? Hij ging altijd met de mooiste meisjes lopen!”

Celebrities‘Bohemian Rhapsody’, de razend succesvolle biopic over het leven van de legendarische Queen-frontman Freddie Mercury, was de verrassende winnaar op de Golden Globes. Gitarist Brian May (71) en drummer Roger Taylor (69) blikken in een uniek interview met onze Hollywoodreporter terug op een carrière vol uitverkochte zalen, gouden platen, decadente feestjes en seksuele avontuurtjes. “Ik had jarenlang geen flauw idee dat Freddie op mannen viel, want hij nam altijd de mooiste vrouwen mee naar huis”, aldus May.

11 reacties

  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Formidabele film over een formidabele toptoptop groep.
  • Patrick Claeys

    5 jaar geleden
    Wie durft daar te zeggen dat ze niks waren zonder Freddy. Alle vier, stuk voor stuk, waren het virtuozen! Hoor maar eens naar de gitaarsolo's van Brian! En Freddy's instrument was vooral z'n stem. Daar kon hij ol het even wat doen!!
  • Marlies Schoefs

    5 jaar geleden
    hij was gewoon de allerbeste .en de film is top
  • pascale de meersman

    5 jaar geleden
    beste muziek allertijden.
  • Sam Bosmans

    5 jaar geleden
    Ach ,hoe ,wat, of wie het maakt niet uit, het gaat over de muziek die ze maakten . De muziek van nu is na 2 jaar max al vergeten maar de echte muziek zoals die van Queen ,Beatles, Tom Jones etc ...die blijft bestaan !!!