De Nederlandse trucker reed slachtoffer Roger Borlez vrijdag aan en reed vervolgens door.
Volledig scherm
De Nederlandse trucker reed slachtoffer Roger Borlez vrijdag aan en reed vervolgens door. © RV

Nederlandse trucker die verdacht wordt van doodrijden geel hesje voorwaardelijk vrijgelaten

De Nederlandse vrachtwagenchauffeur die wordt verdacht van het doodrijden van een ‘geel hesje’ in Wezet (Visé) zit niet langer vast. Hij is vanavond onder voorwaarden vrijgelaten. Hij moet beschikbaar blijven voor de onderzoekers, laat het openbaar ministerie in Luik weten.

8 reacties

  • Erik Van Drom

    5 jaar geleden
    stel jullie eens in de plaats van de chauffeur die moet van punt a naar punt b in een bepaalde tijdslimiet en dan staan daar mensen die het verkeer blokkeren wat wettelijke niet toegestaan is ,spijtig voorval maar wie is er hier feitelijk in de fout gegaan ?
  • André Lambrechts

    5 jaar geleden
    Erg wat er is gebeurd. Akkoord dat je betoogd maar je mag niet op een autostrade gaan staan
  • Davy Bastiaens

    5 jaar geleden
    Je moet de Nederlandse kranten is lezen... Dat geeft een heel ander beeld van hoe het er aan toe ging...
  • Toon Westing

    5 jaar geleden
    Voor de wijsneuzen hier ,als er iemand vrij dicht voor een truck gaat staan dan kan de chauffeur die persoon niet zien.
  • Serge Vierendeels

    5 jaar geleden
    Het kan een ongeval zijn maar dan wacht je toch geen dagen om je aan te geven.
  1. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark
  2. Drie dagen na FAROEK-reportage: politie vat man die vrouw (69) verkrachtte in haar huis

    Drie dagen na FA­ROEK-reportage: politie vat man die vrouw (69) verkracht­te in haar huis

    De man die begin maart een vrouw van 69 bij haar thuis in Sint-Niklaas heeft overvallen én verkracht, is opgepakt. Hij wordt vandaag nog voor de onderzoeksrechter geleid. Afgelopen zondag verspreidde de politie bewakingsbeelden van de man in ons opsporingsprogramma FAROEK, te bekijken hier op HLN. De speurders benadrukten toen hoe belangrijk het is dat de man snel gevat zou worden: “Hij is zeer gevaarlijk. Hij zei dat hij dit moest doen van de stemmen in zijn hoofd.”