Charles Michel
Volledig scherm
Charles Michel © Photo News

Europa reageert op verworpen brexitdeal: Juncker wijst op tijdsdruk, premier Michel legt bal in het kamp van de Britten

Dat de brexitdeal van Britse premier Theresa May vanavond werd weggestemd, verraste bijna niemand. Desalniettemin lokt de uitslag heel wat reacties uit. “Wie zal uiteindelijk de moed hebben om te zeggen wat de oplossing is?”, vraagt Europees president Donald Tusk zich af. Ontslagnemend premier Charles Michel laat dan weer weten dat de bal meer dan ooit in het kamp van de Britten ligt.

8 reacties

  • Jose Delie

    5 jaar geleden
    De gewone burger zal de rekening betalen ,door de leugens van de zelfvoldane Britse politici !!! Farage en Johnson !!!
  • Karel Van Geel

    5 jaar geleden
    De Europese zakkenvullers zijn er als de kippen bij om ook hun zegje te doen want het zijn bijna Europese verkiezingen en dan moeten ze zich in de kijker werken na jaren van nutteloosheid. Maar geen nood de ondergang van de EU staat in de sterren geschreven want de burger heeft meer dan genoeg van deze dictatuur
  • Roel Corthals

    5 jaar geleden
    De Engelsen zullen bepalen wanneer en wat er gebeurt, niet het tandenloze Europa
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Het belangrijkste staat in de laatste zin: 'Niemand heeft iets te winnen bij een ‘no deal’, aldus Reynders. Dus ook de EU niet. Maar dààr hebben Michel en Verhofstadt nog niet aan gedacht.
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Vreemd...De N-VA komt niet voor in het de titel, en zelfs niet in het artikel, en toch wordt die partij er bij gesleurd.....Dit artikel gaat wél over Michel die de bal in het kamp van de Britten legt. Michel en Verhofstadt: één pot van hetzelfde blauwe nat. Wie verwachtte daar iets anders van?