Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Hans Vanaken superfavoriet om Gouden Schoen te winnen of... is er een dief in de zaal?

6 reacties

  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Wordt het Vanaken, dan is dat de slapste gouden schoen ooit.
  • peter Frederix

    5 jaar geleden
    Wie kijkt nu nog naar deze opgezette comedie. Elk jaar is er op voorhand al uitgemaakt wie deze schoen krijgt en zeker niet elk jaar de verdiende winnaar. Dit jaar steekt Pozuelo er bovenuit maar Vanaken zal volgend jaar wel weg zijn uit Belgie dus moet hij hem krijgen zo simpel is dat. Wat een comedie.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    een gouden schoen als jaarlijks gebeuren is gewoon een melkkoe. 1000 doelpunten in eerste klasse zou bijvoorbeeld een gouden schoen kunnen zijn. 200 wedstrijden zonder gele kaart.... een beter seizoen in een middelmatige competitie is geen gouden-schoen gebeurtenis. 3 gouden schoenen in bijvoorbeeld Groothertogdom...wat is daar de waarde van
  • Peter Debrouwer

    5 jaar geleden
    Alles is mogelijk ! Het blijft een verkiezing. De meeste journalisten kiezen trouwens voor spelers van de ploeg waar zij supporter van zijn, objectiviteit is ver te zoeken bij die zogezegde kenners. En ex-winnaars worden immers ook lichtjes gedwongen om te stemmen op iemand van de ploeg waar zij destijds actief waren toen ze hem wonnen.
  • Werner Cerisier

    5 jaar geleden
    Zou het correcter zijn om geen gouden schoen uit te reiken. Een beperkt aantal goede matchen is reeds voldoende om de gouden schoen te winnen. Dat zegt veel over de kwaliteit in België. Ik ben reeds ongeveer 65 jaar een clubsupporter.