AP
Volledig scherm
© AP

Internationale media weten zelf ook niet meer hoe het verder moet met brexit

Het wegstemmen van de brexit-deal in het Britse parlement, met een groter dan verwachte meerderheid, wordt door de Europese media met onbegrip en achterdocht bekeken. Hoe moet het nu verder, vraagt iedereen zich af, want het blijft bijzonder onduidelijk wat de Britten zelf willen. Al is er bij sommige krantencommentatoren ook een klein beetje optimisme: misschien kan deze forse nederlaag voor May een nieuwe dynamiek op gang brengen?

9 reacties

  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Referendum was gebaseerd op leugens van de partijen ! Welke verkiezing niet ?
  • sven neirynck

    5 jaar geleden
    Stop de Brexit en gebruik dit momentum om het gedrocht EU te hervormen naar een instantie waarin alle lidstaten aanrakingspunten hebben. En vooral stop met de betutteling door betweterige niet echt democratisch verkozen Eurocraten.
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Vraag het eens aan die 750 europese parlementariërs die er goed hun zakken vullen ! Weten die het ook niet , ik wel schaf gans dat Europees schouwspel per direct af en geef iedereen zijn land terug!
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het is een merkwaardig land, als men eens bekijkt in wat voor een bijéén komst zaal ze hebben, zeer zeker niet meer van deze tijd maar ze leven heel sterk met het verleden en dat is ook nu weer van toepassing in het brexit verhaal. Zij hadden ook geen euro als munt maar bleven vast hangen aan hun pond en dat bewijs weer eens hoe oer conservatie ze zijn.
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    In plaats blijvend proces te maken over Brexit hoog tijd proces te maken over het Europees geklungel.Bemoeien zich me alles maar niet in staat creatief te zijn om soevereine staten hun eigenheid te laten,met het opzetten van regels die noord-zuid oost en west kunnen beamen.Moeten maar eens leren dat een Duitser geen Fransman is een Spanjaard geen Noor.Maken er een potje van met hun clownesk gedoe.