BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Benoît Lutgen stapt op als voorzitter cdH, maar benadrukt dat hij zich politiek volledig blijft engageren

Benoît Lutgen bevestigt op twitter dat hij afscheid neemt als voorzitter van de Franstalige partij cdH. Tegelijk zegt hij dat hij zich volledig blijft engageren “als militant, burgemeester en parlementslid”.

2 reacties

  • Geert Verschelde

    5 jaar geleden
    "En te kijken wie minister wordt". Blijkbaar zijn die al zeker van ministerpostjes. Bart De Wever heeft volkomen gelijk als hij zegt dat het allen tegen één zal worden. Het VB plaatst men toch in een cordon. Dus hoe groter het VB wordt hoe beter, zoveel meer Vlamingen aan e kant geschoven.
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Het verraad van zijn partij heeft hij electoraal zwaar moeten bekopen tijdens de jongste gemeenteraadsverkiezingen. Daarom dit zeker niet onverwacht ontslag.
  1. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”
  2. Vrienden zijn in shock na dood van vermiste Laura Trappeniers (66) op Tenerife: “Het nieuws houdt het hele eiland in zijn greep”
    Play
    UPDATE
    43

    Vrienden zijn in shock na dood van vermiste Laura Trappe­niers (66) op Tenerife: “Het nieuws houdt het hele eiland in zijn greep”

    Vrienden van de vermiste Laura Trappeniers (66), die vermoord werd teruggevonden op Tenerife, kunnen het nieuws amper vatten. “Niets deed ons vermoeden dat er zoiets ergs zou kunnen gebeuren”, klinkt het. Het lichaam van Trappeniers werd afgelopen zaterdag in zee gevonden. Lokale media rapporteren dat er een “zak over haar hoofd was getrokken en dat beide benen en een hand” ontbraken. Marc Olbrechts (71), de echtgenoot van Laura Trappeniers, is nog spoorloos.