Nederlander heeft miljoen kilometer op teller van zijn Toyota Land Cruiser

AutoRuim een miljoen kilometer hebben Martien Scheffers en zijn Toyota Land Cruiser er samen op zitten. Hoewel de teller niet meer loopt rekent de automobilist uit Aarle-Rixtel op nog veel onbezorgde kilometers: ,,We gaan samen door. Het is een voorrecht om erin te rijden.”

22 reacties

  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Mijn Toyota Corolla G6 benzine had 254.000km. Motor was nog goed, ook al was dat model bekend voor z'n hoog olieverbruik en heeft ie enkele keren droog gereden. Remklauwen zaten vast en koppeling begon te slippen en toen ik de motorkapkabel overtrok, heb ik hem pas weggedaan. Er kwamen teveel kosten aan, maar 15 jaar heeft ie ook nooit in panne gestaan, tot op het einde. Hij stond niet in panne maar kreeg geen groene kaart meer op de keuring.
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Heb een citroen bixke 1.9 trd gehad met 1.200.000 km op de teller en die telde wel door met zijn analoog tellertje. Grootste kost was een nieuwe impeller voor de waterpomp ...
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Het is zonder twijfel een diesel; en hoewel er veel vervuiling werd vermeden door geen nieuwe auto te laten produceren en zuinig te draaien zal die brave man straks geen stad meer mogen binnen tuffen.
  • Piet van Helsing

    5 jaar geleden
    Stof tot nadenken: Hoeveel km van dit miljoen zijn er uiteindelijk mee afgelegd in het veld? Want daar zijn dit soort voertuigen toch uiteindelijk voor gebouwd.
  • Pieter Van Ende

    5 jaar geleden
    200000 sigaren op 1 miljoen km? Dat is 1 sigaar per 5 kilometer. Flink gerookt!