Lagerhuis loopt leeg wanneer dit parlementslid na de brexitstemming nog de slechte treinverbinding in zijn dorp wil aankaarten: “Heel jammer”

Heel wat Britse parlementariërs zakten gisteren af naar Londen om hun stem uit te brengen over de brexitdeal. Een historisch belangrijk moment, maar naast dit agendapunt stonden er ook nog andere punten op het programma. Zo wilde parlementslid Kevan Jones de problemen van zijn kiezers aankaarten. Alleen stroomde de zaal na de stemming leeg en bleef hij moederziel alleen achter.

5 reacties

  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Tjah respect is ver te zoeken als er voor de gewone mens iets moet opgelost worden door die hoge toren bewoners !!!
  • Guy Custers

    5 jaar geleden
    da's pas een natte dweil!!
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Moederziel alleen? Heeft de schrijver van dit artikel dan geen ogen? Gelijk de video en jawel, de man is helemaal niet alleen.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Lijkt me bizar dat er meer op de agenda stond dan enkel de Brexit-stemming. Dat agendapunt was al meer dan voldoende zwaarwichtig om dan nog eens energie te steken in 'kleinere agendapunten'...
  • Michel de Coorebyter

    5 jaar geleden
    Ik begin de indruk te krijgen dat wij het slachtoffer aan het worden zijn van overdreven democratie die alles aan het verlammen is. Alles wordt nutteloos ingewikkeld gemaakt en de politiek is blijkbaar niet meer in staat om beslissingen te nemen. En dit is niet enkel in het Verenigd Koninkrijk.