Sofiane ‘Boef’ Boussaadia arriveert bij de rechtbank in Breda.
Volledig scherm
Sofiane ‘Boef’ Boussaadia arriveert bij de rechtbank in Breda. © ANP

Rapper Boef riskeert 2,5 jaar rijverbod nadat hij 300 km/u reed: “Deze Boef moet een lesje worden geleerd, is de gedachte bij politie en justitie”

CelebritiesJustitie in Nederland eist de hoogst mogelijke straffen tegen de succesvolle rapper Boef, die met een Audi ruim 300 kilometer per uur gereden zou hebben in de omgeving van de stad Tilburg (Noord-Brabant). Boefs advocaat stelt dat de politie hem ‘zoekt’, vanwege onaangename uitspraken in het verleden.

24 reacties

  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr Vandeweghe als je van de grond moet komen door de wet te negeren is het triestig. Hopelijk stelt de rechter hier eens een voorbeeld. By the way, proficiat aan de mensen die door positieve in het nieuws komen!
  • Bafpunt Strose

    5 jaar geleden
    Ik denk dat hij 'rapper' verkeerd begrijpt.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Op YouTube staat het vol van vloggers die hun auto tonen en testen. Moeten die dan ook beboet worden? Ze gunnen het geen mensen die van de grond komen
  • mertens jean

    5 jaar geleden
    Hij ''RISKEERT'' 2,5 jaar rijverbod, maar hoeveel zal het worden ??? Het moet minstens 10 jaar zijn, verbeurdverklaring van het voertuig en een serieuze geldboete er bovenop. Er moeten voorbeelden gesteld worden.
  • Johan Launders

    5 jaar geleden
    "voorwaardelijk" zoals altijd voor BV's