Staalbedrijf NLMK, het vroegere Forges de Clabecq.
Volledig scherm
Staalbedrijf NLMK, het vroegere Forges de Clabecq. © BELGA

Tot 300 banen bedreigd bij staalbedrijf NLMK in Tubeke

EconomieBij het staalbedrijf NLMK in het Waals-Brabantse Klabbeek (Clabecq) zijn mogelijk 150 tot 300 banen bedreigd. Dat zegt de christelijke vakbond CSC donderdag. Donderdagmorgen vindt bij de onderneming een bijzondere ondernemingsraad plaats met als agendapunt ‘de economische situatie bij NLMK Klabbeek’.

5 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    ..zoals elke regering roept jobs jobs jobs. Wie zij ooit we zullen 200.000 banen creeeren ? Het waren bijna 220000 werklozen die volgen. De mannen van 5 minuten politieke moed kennen we ook nog, dat was niet veel beter. Veel van die "mindere werklozen" zijn nu vooral werklozen die geen uitkering mer ontvangen of gewoon 1 a 3 dagen werken zonder bijkomende uitkering te krijgen om een minimum inkomen te garanderen. Valse statistiek cijfers maw.
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Onverwacht en ongewild werkeloos worden . Het kan ook in 2019 nog maar de N-VA is met de centen weg om die werkeloze te betalen. De toekomst is onzeker de vette jaren zijn weer achter ons ,,afwachten wat resultaat de Brexit nog brengt.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Wat zei de Nva arbeid- krapte ? naar hamburger jobs, en nog van die nepstatuten die de Nva voor een ander heeft uitgevonden dat wel.
  • danny van camp

    5 jaar geleden
    wat zeiden de ministers nu weer , jobs jobs jobs . sterkte mannen
  • edgard gielis

    5 jaar geleden
    en maar roepen de NVA regering JOBS JOBS en nog eens jobs