RV
Volledig scherm
© RV

“Trucker die geel hesje aanreed, handelde uit angst”

De Nederlandse vrachtwagenchauffeur Ron D. die wordt verdacht van het doodrijden van  'geel hesje’ Roger Borlez in het Luikse Visé (Wezet) is vrijdagavond van de plek des onheils weggereden uit angst voor agressieve omstanders. 

15 reacties

  • jan boden

    5 jaar geleden
    Voor mij is die chauffeur onschuldig. Het slachtoffer heeft zelf het gevaar opgezocht en bovendien de trucker aangevallen. Hopelijk volgt de vrijspraak.
  • Patrick Coens

    5 jaar geleden
    ik kan mij god inbeelden dat die man schrik had maar hij moest zich direct gaan aangeven zijn bij de politie en nota bene het is toch verboden om de openbare weg af te sluiten zelfs bij stakingen wordt het gemeld aan de politie
  • Diederik Damen

    5 jaar geleden
    Chauffeur vrijlaten, wel met boete vanwege het laat melden bij de politie maar voor de rest heeft die man niks misdaan. Het zijn juist die gele mannen en hun apenstreken die het levensgevaarlijk maken en andermans bezit kapot maken
  • Maurice Berden

    5 jaar geleden
    Zo wordt dit voorval eindelijk in de juiste context geplaatst. 40 jaar ervaring als politieman heeft me geleerd dat als er twee partijen zijn die ruzieen, zij ieder "hun waarheid" vertellen en dat de "echte waarheid" meestal ergens tussen in ligt.
  • DIRK SPRANGERS

    5 jaar geleden
    Groot gelijk dat die man is vrij gelaten ! Een autoweg afsluiten doe je niet,en al zeker geen chauffeurs aanvallen.