Met de handshake van zijn ex-coach: Preud’homme overhandigt Wesley zijn trofee.
Volledig scherm
Met de handshake van zijn ex-coach: Preud’homme overhandigt Wesley zijn trofee. © Pieter-Jan Vanstocktraeten / Photonews

Brugse beer Wesley Moraes is Belofte van het Jaar (en hij blijft zeker tot einde van het seizoen bij Club)

Gouden SchoenWesley Moraes is op het gala van de Gouden Schoen uitgeroepen tot Belofte van het Jaar. Hij haalde het afgetekend voor Alexis Saelemaekers (Anderlecht) en Sander Berge (Racing Genk) en kreeg zijn trofee uitgereikt door Michel Preud’homme en Wilfried Van Moer, samen goed voor liefst vijf Gouden Schoenen. Wesley stak op het podium de Brugse fans meteen een hart onder de riem: “Ik blijf zeker tot het einde van het seizoen bij Club.” Op de erelijst volgt Wesley de Nigeriaan Henry Onyekuru op.

4 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Jim, als Club supporter had ik Berge aangekruist als favoriet! Misschien ligt het aan de positie waar de beide voetballers op het veld staan. Als hij zo blijft spelen zeker grote kans volgend jaar. Ook de trainer van Genk "Clement" als Genk kampioen speelt.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ge zou wel eens kunnen gelijk hebben Jim.
  • jimmy hendrikx

    5 jaar geleden
    Misschien terecht, maar ik vind toch dat Berge veel meer potentieel heeft. Het is dan ook belachelijk dat hij zelfs maar derde eindigde achter saelmaekers. Schandalig. We zullen zien waar Berge achter een paar jaar staat en de andere twee.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Persoonlijk had ik het Sander Berge ook gegund maar als ge maar 1/3 van de kompetitie of zijnde 1270' actief bent geweest kunt ge geen aanspraak op de titel 'Belofte van het jaar'.