Maxime Prévot maakt veel kans om de nieuwe voorzitter van cdH te worden.
Volledig scherm
Maxime Prévot maakt veel kans om de nieuwe voorzitter van cdH te worden. © Photo News

Kandidaat-voorzitter cdH sluit toekomstige samenwerking met N-VA niet uit

PolitiekMaxime Prévot, voorlopig de enige kandidaat om Benoit Lutgen op te volgen als voorzitter van de Franstalige partij cdH, sluit niet uit dat zijn partij in de toekomst kan samenwerken met N-VA. 

6 reacties

  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    Misschien zijn er toch een paar enkelingen in Wallonië die eindelijk beginnen in te zien dat beide regio's meer kunnen realiseren als ze enkel en alleen bevoegd zijn voor en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen regio, zonder voortdurend met elkaar rekening mee te houden. Beide regio's kunnen daar alleen maar bij winnen.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Sluit samen gaan met NVA niet uit? DE partij die België wil splitsen. Onverstaanbaar! En CDH wil ook zeggen: CD&V erbij! 't wordt mooi!
  • Roger Duyssens

    5 jaar geleden
    Hij weet net zo goed als men het bij MR weet dat men met Di Rupo aan de knoppen er geen beslissingen kunnen genomen worden die in de richting gaan van een begrotingsevenwicht en schuldafbouw. De situatie is lang niet zoals de NVA het wil voorstellen, in Wallonië is er zeker een kleine meerderheid die wil bouwen aan een land met een begrotingsevenwicht. Onder druk van de PTB kan PS zich hier niet meer mee aansluiten.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het moet beginnen met één persoon die verder denkt dan zijn neus lang is om toch een goede samenleving te komen met respect voor elkaars mening.
  • Gilberr De vroedt

    5 jaar geleden
    Zouden ze beginnen schrik te krijgen..........