© DBA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bart Peeters doet er nog twee shows bij om 60ste verjaardag te vieren

De tickets voor de ’Deluxe’-shows van Bart Peeters, ter ere van zijn 60ste verjaardag, vliegen de deur uit. Hij voegt nu nog eens twee extra shows toe, waardoor de teller al op zes staat. Zowel op 26, 27, 29 en 30 november als op 3 en 4 januari 2020 staat hij in de Lotto Arena

inke

Bart Peeters kondigde vorig jaar aan dat hij twee grote concerten zou geven in de Lotto Arena voor zijn 60ste verjaardag, op 29 en 30 november 2019. Door het grote succes kwam daar een derde (27/11) en vierde (26/11) show bij. En vandaag zijn ook vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 toegevoegd aan de Deluxe-concertreeks in de Lotto Arena.

Tickets voor die nieuwe data zijn vanaf 22 januari om 10 uur te krijgen via Teleticket Service.

Bart Peeters zal tijdens de concerten zijn grote successen brengen. Hij brengt naar goede gewoonte zijn groep ‘De ideale mannen’ mee, en er komen ook enkele gasten meedoen op het feestje. Eyecatcher wordt ongetwijfeld het moment waarop de zanger samen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium zal staan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER